Om konferensen

Vårt mål är att detta ska bli ett årligt återkommande evenemang och Mötesplatsen med stort M för alla som arbetar med Individual Placement and Support och insatser för stöd till arbete.
Konferensen kommer att ge dig praktiska tips, den senaste nationella och internationella forskningen, samt vara en mötesplats som samlar de bästa föredragshållarna och ger utrymme för att knyta kontakter och utbyta erfarenheter med andra som arbetar med IPS.

Konferensen arrangeras i samarbete med vår norska systerorganisation Fagfokus och de nätverk som arbetar med IPS i Norden.

 

Konferensen är under planläggning / program ännu inte färdigställt
 • Säkra din plats redan nu till ett förmånligt pris. Förhandsanmälningar ger oss möjlighet att säkerställa genomförandet av konferensen och att erbjuda dig och din arbetsplats ytterligare rabatter.
 • Att arrangera kurser och konferenser handlar om att möta de behov och utmaningar som finns. Vi vill gärna veta vad du och dina medarbetare behöver för att utveckla er själva och er verksamhet.

Kontakta oss om ni är intresserade av att hålla föredrag, presentera ett projekt, en forskningsstudie eller annat som ni tänker är intressant inom området. Likaså om ni vill tipsa om ett fördjupningstema eller en person ni önskar se som föredragshållare. [email protected]

Program

Mellan merparten av inläggen är det inlagt en kortare paus

Bild av Program ännu inte färdigställt

Program ännu inte färdigställt

Kontakta oss om ni är intresserade av att hålla föredrag, presentera ett projekt eller dylikt. Likaså om ni vill tipsa om ett specifikt fördjupningsområde för konferensen eller en person ni önskar se som föredragshållare

Försäkra dig om din plats redan nu genom att skicka intresseanmälan till [email protected]

Priser på konferensen

Alla priser är exklusive moms. Priser markerade i  grönt  gäller vid anmälan inom early bird-fristen. (30. nov. 2023). Vi har även grupprabatter om fem eller flera från samma arbetsplats deltar fysiskt, ta kontakt med oss så ordnar vi detta. För grupper som deltar digitalt, se rabatterade priser nedanför.

Fysiskt deltagande

Deltagaravgift, lunch och pausförtäring samt kaffe/te är inkluderat i priset. Vid val av helpension är även frukost och konferensmiddag inkluderat.

 • Båda dagarna utan övernattning (dagdeltagande)
  4900,- 5900,-
 • Endast en av dagarna
  2740,- 3340,-
Digitalt deltagande

Du kan följa konferensen live och via inspelning i 14 dagar efteråt. Om du bekostar konferensen själv (som privatperson) så erhåller du 50% rabatt på priset.

 • En digital deltagare/plats
  1800,- 2400,-
 • Grupprabatt 5 deltagare
  8550,- 11400,-
 • Grupprabatt 10 deltagare
  16200,- 21600,-
 • Grupprabatt 15 deltagare
  23220,- 30960,-
 • Grupprabatt 20 deltagare
  29520,- 39360,-
 • Grupprabatt 30 deltagare
  40500,- 54000,-
 • Grupprabatt 40 deltagare
  46800,- 62400,-
 • Grupprabatt 50 deltagare
  49500,- 66000,-

Vid anmälan av digitala grupper är det möjligt att se på konferensen på flera platser/enheter samtidigt. En person kommer att stå som ansvarig för gruppanmälning, individuell registrering sker senare.